Recept för dig som gillar din potatissallad helt klassisk. Potatis, kapris, dijonsenap och majonnäs är några av ingredienserna som gör salladen riktigt krämig, smakfull och intensiv. Mums!
Kontrollera noga innehållet i majonnäsen (kan innehålla mjölkprotein och laktos). Fri från gluten. Gör laktosfri: välj laktosfri gräddfil. Gör mjölkproteinfri: byt gräddfil mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt. Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Tillagat (0)
Vad tyckte du om receptet?
7 st
Kommentarer
Jag gör potatissallad med creme fraish, majjo, massor av persilja, salladslök eller purjolök, ev pressad vitlök, fling-salt och svartpeppar grovmalen.
Supergott till allt grillat på sommaren:-)
Therése
2024-07-31
Jättegod!
Sen kan man ju göra som ”Lars” -byta ut det mesta. Det är ju vitsen med ett ”grundrecept”.
Kommentarer
Jag gör potatissallad med creme fraish, majjo, massor av persilja, salladslök eller purjolök, ev pressad vitlök, fling-salt och svartpeppar grovmalen. Supergott till allt grillat på sommaren:-)
Therése
2024-07-31Jättegod! Sen kan man ju göra som ”Lars” -byta ut det mesta. Det är ju vitsen med ett ”grundrecept”.
Inger
2022-12-23Tycker inte om saltgurka så hade ingen sån i
Anna-karin
2018-06-18