Grönsaksstänger med värmländsk dip

Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Grönsaksstänger med värmländsk dip

Grönsaksstänger med värmländsk dip är en trevlig aperitif att servera både till fest och på en vardag. Skär stjälkselleri, slanggurka, morötter och kålrot i stänger och servera med en dipsås av crème fraiche och hjortronsylt.

Grönsaksstänger med värmländsk dip

Ingredienser

20 portioner
1 stjälkselleri
1 slanggurka
6 morötter (medelstora)
1 kålrot
4 dl lätt crème fraiche
1 dl hjortronsylt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Hjortronsås
Betyg 4.7 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Varma krustader med brie och hjortron
Betyg 5 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Hjortron- och chokladkaka
Betyg 3.2 av 5.42 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ris à la malta med mazariner och hjortron
Betyg 4.2 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Drömtårta med hjortronsylt
Betyg 2.7 av 5.39 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Hälsingeostkaka med saffran
Betyg 3.7 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad