Grönsaksstänger med värmländsk dip

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
0
Grönsaksstänger med värmländsk dip

Grönsaksstänger med värmländsk dip är en trevlig aperitif att servera både till fest och på en vardag. Skär stjälkselleri, slanggurka, morötter och kålrot i stänger och servera med en dipsås av crème fraiche och hjortronsylt.

Grönsaksstänger med värmländsk dip

Ingredienser

20 portioner
1 stjälkselleri
1 slanggurka
6 morötter (medelstora)
1 kålrot
4 dl lätt crème fraiche
1 dl hjortronsylt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Hjortronsås
Betyg 4.7 av 5.
21 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Varma krustader med brie och hjortron
Betyg 5 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Hjortron- och chokladkaka
Betyg 3.2 av 5.
42 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Hjortronsyltkakor
Betyg 4.2 av 5.
41 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pannacotta med tequila och hjortron
Betyg 4.2 av 5.
18 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Drömtårta med hjortronsylt
Betyg 2.7 av 5.
39 personer har röstat
Under 30 min att tillaga