Grönsaksstänger med värmländsk dip

1
0
Grönsaksstänger med värmländsk dip

Grönsaksstänger med värmländsk dip är en trevlig aperitif att servera både till fest och på en vardag. Skär stjälkselleri, slanggurka, morötter och kålrot i stänger och servera med en dipsås av crème fraiche och hjortronsylt.

Grönsaksstänger med värmländsk dip

Ingredienser

20
1 stjälkselleri
1 slanggurka
6 morötter (medelstora)
1 kålrot
4 dl lätt crème fraiche
1 dl hjortronsylt

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer