Grönsaksstänger med värmländsk dip

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
0
Grönsaksstänger med värmländsk dip

Grönsaksstänger med värmländsk dip är en trevlig aperitif att servera både till fest och på en vardag. Skär stjälkselleri, slanggurka, morötter och kålrot i stänger och servera med en dipsås av crème fraiche och hjortronsylt.

Grönsaksstänger med värmländsk dip

Ingredienser

20 portioner
1   stjälkselleri
1   slanggurka
6   morötter (medelstora)
1   kålrot
4 dl  lätt crème fraiche
1 dl  hjortronsylt

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Varma krustader med brie och hjortron
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Hjortronsås
Betyg 4.5 av 5.
15 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Drömtårta med hjortronsylt
Betyg 2.7 av 5.
38 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fransk soppa
Betyg 3.3 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ris à la malta med mazariner och hjortron
Betyg 4.2 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hjortron- och chokladkaka
Betyg 3.2 av 5.
42 personer har röstat
Under 45 min att tillaga