Grönsaksstänger med värmländsk dip

Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Grönsaksstänger med värmländsk dip

Grönsaksstänger med värmländsk dip är en trevlig aperitif att servera både till fest och på en vardag. Skär stjälkselleri, slanggurka, morötter och kålrot i stänger och servera med en dipsås av crème fraiche och hjortronsylt.

Grönsaksstänger med värmländsk dip

Ingredienser

20 portioner
1 stjälkselleri
1 slanggurka
6 morötter (medelstora)
1 kålrot
4 dl lätt crème fraiche
1 dl hjortronsylt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Varma krustader med brie och hjortron
Betyg 4.7 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Hjortronsås
Betyg 4.6 av 5.26 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Drömtårta med hjortronsylt
Betyg 2.7 av 5.39 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ris à la malta med mazariner och hjortron
Betyg 4.2 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Hälsingeostkaka med saffran
Betyg 3.7 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Hjortron- och chokladkaka
Betyg 3.2 av 5.43 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad