Grönsaks- och getostdolmar

Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
0
Grönsaks- och getostdolmar

Dessa grönsaks- och getostdolmar äter du med en smarrig vinägrett av machésallad, vitvinsvinäger, olja och örter. Blanda fyllningen och rulla ihop i spetskålsblad till mumsiga dolmar som får ugnsgratineras. Duka fram med vinägretten och sallad.

Grönsaks- och getostdolmar

Ingredienser

4 portioner
1 gul lök
1/4 purjolök
1 morot
1/4 rotselleri
2 msk smör eller margarin
1 dl kokta korngryn
150 g getost
1/2 tsk salt
1/2 krm svartpeppar
4 stora blad spetskål

Vinägrett

2 msk rapsolja
1 msk vitvinsvinäger
1 knippe färska blandade örter
1/2 tsk salt
1/2 krm vitpeppar

Till servering

machésallad eller annan sallat

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Vinägrett
Betyg 4.3 av 5.
50 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Basilika- och chiliolja
Betyg 4.3 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Dijonsenapsvinägrett
Betyg 4.1 av 5.
28 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Krispig löksallad med feta och mynta
Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Mandelpotatis med balsamvinägerstekt fläsk
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rabarber- och honungsvinägrett
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga