Grönsaks- och getostdolmar

Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
0
Grönsaks- och getostdolmar

Dessa grönsaks- och getostdolmar äter du med en smarrig vinägrett av machésallad, vitvinsvinäger, olja och örter. Blanda fyllningen och rulla ihop i spetskålsblad till mumsiga dolmar som får ugnsgratineras. Duka fram med vinägretten och sallad.

Grönsaks- och getostdolmar

Ingredienser

4 portioner
1   gul lök
1/4   purjolök
1   morot
1/4   rotselleri
2 msk  smör eller margarin
1 dl  kokta korngryn
150 g  getost
1/2 tsk  salt
1/2 krm  svartpeppar
4   stora blad spetskål

Vinägrett

2 msk  rapsolja
1 msk  vitvinsvinäger
1   knippe färska blandade örter
1/2 tsk  salt
1/2 krm  vitpeppar

Till servering

machésallad eller annan sallat

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Vinägrett
Betyg 4.2 av 5.
43 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Basilika- och chiliolja
Betyg 4.3 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Getostkräm
Betyg 2.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sallad med senapsvinägrett
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Grillad lax med honungsvinägrette och primörsallad
Betyg 3.4 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga