Dijonsenapsvinägrett

16
0
Dijonsenapsvinägrett

Till en vinägrett blandar man tre delar fin olivolja med en del vinäger av god kvalitet. En vinegrätt är god som den är men går utmärkt att smaksätta med fler ingredienser. En klassisk smaksättare är dijonsenap, andra favoriter är finriven vitlök, färsk timjan eller gräslök.

Skriv ut
Dijonsenapsvinägrett

Ingredienser

4 portioner
1 msk
vinäger
1/2 msk
dijonsenap
3 msk
olivolja
-
salt
-
svartpeppar från kvarn

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

16

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 379 KJ / 91 kCal
Fett 10 g
Salt 1.03 g
Kolhydrater 0.7 g
Protein 0.1 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept