Gröna blandade blad med rostade tomater och örter

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Gröna blandade blad med rostade tomater och örter

Gröna blandade blad med rostade tomater och örter är effektfullt och angenämt. Du rostar tomathalvor i ugnen och förbereder en mästerlig dressing med smak av vitlök, dijonsenap och citron.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2007

Gröna blandade blad med rostade tomater och örter

Ingredienser

4 portioner
1 kg mogna tomater
4 vitlöksklyftor
2 msk kallpressad rapsolja
2 krm socker
flingsalt
nymalen svartpeppar
1 l gröna blad t ex rucola huvudsallad, skott och färska örter
50 g hasselnötter eller valnötter

Dressing

1/2 citron
1 vitlöksklyfta
1 tsk dijonsenap med honung
1 dl kallpressad rapsolja
1/2 tsk salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

01:00:00
00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Morotssallad med rostade hasselnötter
Betyg 5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rostad topping av nötter och lök
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Snabb rödkålssallad
Betyg 2.9 av 5.71 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rostade hasselnötter med honung och brieost
Betyg 3 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Krispig müsli
Betyg 2.2 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Vinägerrostade jordärtskockor med hasselnötter
Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad