Grön sallad

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Grön sallad

Ibland kan huvudrätten behöva en färgklick för att göra serveringen roligare. Ruccola, huvudsallad, solrosskott och ätbara blommor blandas och blir en oerhört vacker och välsmakande grön sallad och ett utmärkt tillbehör.

Grön sallad

Ingredienser

10 portioner
2   krukor rucolasallad
1   huvudsallat
5 dl  solrosskott
ätbara blommor

För alla

Innehåller inte gluten, laktos, mjölkprotein eller ägg.

Gör så här

Tips

Ingen dressing till denna gröna sallad! Förbered gärna salladen dagen före genom att lägga den i en skål med kallt vatten och låta den stå svalt över natten. Det gör salladen krispig och fin. Låt den rinna av väl före servering.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi39 KJ / 9.3 kCal
Fett0.2 g
Salt0.02 g
Kolhydrater0.3 g
Protein1.3 g

Testa liknande recept

Piffig grönsallad
Betyg 3.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sillkrans med smörstekt kavring och färskpotatis
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grön sauté med persiljedressing
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Annikas trädgårdssallad
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sweet ruccola
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Bönsallad med pinjenötter
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga