Grön marsipan med frukt och choklad

11
0
Grön marsipan med frukt och choklad

Ett charmigt recept på stilig och god grön marsipan med frukt och choklad att servera till dessert. Du gör efterrätten av bland annat marsipan, mörk choklad, torkad frukt, nötter och mandlar. Lyxigt och gott!

Grön marsipan med frukt och choklad

Ingredienser

1 sats
1 färdigkavlat marsipanlock (à ca 210 g)
200 g mörk choklad
100 g torkad frukt (t ex aprikos och russin)
50 g nötter (t ex pistage)
50 g mandlar (t ex sötmandel)

För alla

Kontrollera noga innehållet i chokladen.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri choklad.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri choklad.
Näringsvärdet är beräknat för 1 sats.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

11

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 12311 KJ / 2943 kCal
Fett 165 g
Salt 0.3 g
Kolhydrater 296 g
Protein 56 g
Läs mer om näringsvärden