Chokladdoppat godis

Betyg 3 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Chokladdoppat godis

Superenkelt recept på chokladdoppat godis av torkad frukt, flingor, rispuffar, kokos, nötter, popcorn eller vad du känner för att doppa i smält choklad. Täck dina favoritsaker i choklad och låt godiset stelna i kylen. Klart att servera!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 1998

Chokladdoppat godis

Ingredienser

undefined
400 g mörk choklad

Gott att doppa i

torkad frukt t ex äppelringar, aprikoser,russin, flingor, rispuffar, kokos, solrosfrön)
nötter
popcorn
corn flakes

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.12 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Grön marsipan med frukt och choklad
Betyg 3.5 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Chokladbräck med frukt
Betyg 3.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Panforte med apelsin
Betyg 5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Chokladbräck med godis
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Frukt- och nötboll
Betyg 3.4 av 5.54 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Chokladtoppade havreflarn med bär och nötter
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad