Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Chokladdoppat godis

Superenkelt recept på chokladdoppat godis av torkad frukt, flingor, rispuffar, kokos, nötter, popcorn eller vad du känner för att doppa i smält choklad. Täck dina favoritsaker i choklad och låt godiset stelna i kylen. Klart att servera!

Detta är ett recept från Buffé nr 12, 1998
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Smält en rejäl sats mörk choklad, ca 400 g (för 1 sats), och låt sedan alla ungar göra egna små satser med sitt favoritgodis.
  2. Täck bordet med smörpappersark så är det sedan enkelt att lägga in arken med det nygjorda godiset direkt i kylen.

Ingredienser

  • 400 g mörk choklad
Gott att doppa i
  • torkad frukt t ex äppelringar, aprikoser,russin, flingor, rispuffar, kokos, solrosfrön)
  • nötter
  • popcorn
  • corn flakes
Lägg till i inköpslistan