Chokladdoppat godis

Betyg 3 av 5.
12 personer har röstat
0
Chokladdoppat godis

Superenkelt recept på chokladdoppat godis av torkad frukt, flingor, rispuffar, kokos, nötter, popcorn eller vad du känner för att doppa i smält choklad. Täck dina favoritsaker i choklad och låt godiset stelna i kylen. Klart att servera!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 1998

Chokladdoppat godis

Ingredienser

undefined
400 g mörk choklad

Gott att doppa i

torkad frukt t ex äppelringar, aprikoser,russin, flingor, rispuffar, kokos, solrosfrön)
nötter
popcorn
corn flakes

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
12 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Grön marsipan med frukt och choklad
Betyg 3.5 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chokladbräck med frukt
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Panforte med apelsin
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chokladtoppade havreflarn med bär och nötter
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Chokladbräck med godis
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chokladglass-cupcake toppad med frukt
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga