Grön fiskpudding
![Grön fiskpudding](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
En fenomenal och färgrik rätt där du blandar lax och räkor med persilja, dill och gräslök. En ljuvlig sås som innehåller mjöl, grädde och ägg binder ihop ingredienserna när de bakas i ugnen.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 1997
![Grön fiskpudding](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
300 g kokt och urbenad lax eller torsk
200 g rökt lax skuren i bitar
150 g rensade räkor
2 dl purjolök i tunna skivor, den gröna delen
2 dl hackad persilja
1 dl hackad dill
1 dl hackad gräslök
smör till formen
Sås
3 msk smör
3 msk vetemjöl
4 dl mjölk
2 dl mellangrädde
3 ägg
salt och peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer