Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Grillskiva med gröna pytten

Grillad fläskkarré är en stående favorit för många på sommaren. Grillskiva med gröna pytten är inte bara kött, utan också en välsmakande grönsaksblandning. Kålrot, rotselleri, rödlök , äpple och basilika är smaker som gifter sig utmärkt med köttet.

Detta är ett recept från Buffé nr 7, 1996
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Pensla fläskkarréskivorna, ca 1 1/2 cm tjocka, med grillolja och grilla dem.
  2. Skala och tärna rotselleri och kålrot. Skala och hacka rödlök. Fräs det gröna i olja. Tillsätt grönsaksblandningen.
  3. Skala och tärna äpplena. Blanda ner i pannan. Salta och krydda med basilika och tillsätt mellangrädde. Låt småputtra några minuter.
  4. Servera pytten direkt ur pannan till grillskivor.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 skivor fläskkarré
  • grillolja
  • 150 g rotselleri
  • 100 g kålrot
  • 1 rödlök
  • 1 msk olja
  • 1 pkt djupfryst grönsaksblandning (à 250 g)
  • 2 äpplen
  • 1/2 tsk salt
  • 1 tsk basilika
  • 1 dl mellangrädde
Lägg till i inköpslistan