Grillade majskolvar med jalapeñosmör och fetaost

Grillade majskolvar är en riktigt god sommarklassiker som blir ännu godare tillsammans med ett jalapeñosmör och smulad fetaost. Perfekt balans mellan hetta, sälta och sötma som passar utmärkt som förrätt eller tillbehör.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2022

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1431 KJ / 342 kCal
Fett23 g
Salt1 g
Kolhydrater24 g
Protein8 g
Kommentarer
Bör man förkoka majskolvarna?
Helene
2025-08-06Hej Helene! Det behöver du inte med det går lite snabbare på grillen om du skulle välja att koka dom! :) Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
2025-08-06Men finrev parmesan över istället för fetaosten (eftersom vi visst inte heller hade ngn i kylen...) Magiskt!
Jessica
2022-09-11Bästa grilltillbehör vi nånsin testat! Dock utan fetaosten (enbart pga hade ingen hemma) men galet gott utan också!
Mia
2022-05-28