Grillade fiskburgare

Betyg 3.3 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Grillade fiskburgare

Grillade fiskburgare är en förträfflig variant på den vanliga burgaren med kött. Fiskburgarna gör du enkelt på färs av fisk, ägg och potatismjöl. Du serverar burgarna mellan hamburgerbröd med sallad och dressing.

Grillade fiskburgare

Ingredienser

4 portioner
500 g torsk, sej eller hoki
2 msk potatismjöl
1 ägg
1 msk pressad saft av citron
1 tsk salt
1 krm peppar
1 msk olja

Till servering

4 hamburgerbröd
2 tomater
4 grönsalladsblad
dressing eller sås

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

4 st
  • Hej Alexandra! Du kan skippa potatismjölet helt. Lycka till!

    Ica-köket

  • Det här är barnens absoluta favorit! Vi brukar ha olika tillbehör och såser så det passar olika åldrar och smaker. Eftersom själva fisken blir fräsch men mild är det tillbehören som gör burgaren. Funderar på vad man kan ta istället för potatismjöl?

    Alexandra

  • Barnen tyckte att det var väldigt goda. Min och min sambos fiskburgare kryddade jag med lite chili. Jag gjorde också en sås till på matlagningsyoghurt, lättmajonäs, starksenap och dill.

    Paula

Testa liknande recept

  • Vegoburgare med rotfruktschips
    Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Grillad torskrygg Nicoice
    Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Hoki thai
    Betyg 2.7 av 5.55 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Nyckelhålsmärkt.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fiskgratäng till vardags
    Betyg 3 av 5.394 personer har röstat
    Receptet har 25 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad