UNDER 30 MIN | Enkel

Grillad munk

Att bjuda på grillad munk till efterrätt är roligt och något oväntat. Och inte nog med det, det är även superenkelt och så gott. Servera gärna med glass, bär, kvarg eller kanske lite vaniljsås. Med den fina formen och färgglada bären är det även enkelt att få till en vacker komposition.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Dela munkarna.
  2. Grilla munkar eller sockerkaksskivorna med snittytan mot grillgallret tills de får fin färg.

För alla

Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria munkar/sockerkaka.
Gör laktosfri: välj laktosfria munkar/sockerkaka.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfria munkar/sockerkaka.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 munkar eller sockerkaka (2 munkar motsvarar 4 skivor sockerkaka)

Näringsvärde
Per portion

Energi 444 kJ / 106 kCal