Grillad flankstek med primörer och chipotlebearnaise
Grillad flankstek med mumsig marinad hör sommaren till. Denna flankstek är marinerad i soja och rökig tabasco vilket tar smakupplevelsen till nya höjder. Servera tillsammans med primörer och en het bearnaise med smak av chipotle för den rätta känslan.
Ingredienser
4 portioner
Marinad
2 vitlöksklyftor
1/2 dl sojasås
1/2 dl citron ponzu sojasås
1 msk tabasco chiplotle pepparsås
1 msk dijonsenap
600 - 800 g flankstek
Grönsaker
4 färska majskolvar
1 knippe grön sparris
1 knippe morötter
2 lime
olivolja
havssalt
Chipotlebearnaise
1 burk bearnaisesås (à ca 230 ml)
tabasco chipotle pepparsås
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Dela limen, men ska den grillas, pressas på något eller vara som utsmyckning sen?
Simon
2024-07-10Hej! Limen grillas helt snabbt, tillsammans med övriga grönsaker och serveras sedan till. Vänliga hälsningar Harriet
Redaktionen
2024-07-15Mycket bra och lätt att hitta
Semmy
2020-09-19