Corn on the cob med het majonnäs

0
0
Corn on the cob med het majonnäs

Grillad majs är livet! När det kommer till corn on the cob har vi att göra med en av världens godaste sommarrätter. Enkel att få till, kul att äta och smakrik till tusen. Här har du en ny vegetarisk favorit att hålla hårt i.

Corn on the cob med het majonnäs

Ingredienser

4 portioner

Majskolvar

4 färska majskolvar (med blast)
1 kruka koriander
havssalt
rökt paprikapulver

Majonnässås

2 dl majonnäs
1 msk tabasco grön pepparsås

Fänkålsslaw

1 fänkål
1 grönt äpple (gärna granny smith)
2 morötter
3 msk kallpressad rapsolja
1 1/2 msk citron ponzu sojasås
1 1/2 tsk tabasco grön pepparsås

För alla

Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Recept och bild i samarbete med Maldon, Kikkoman och Tabasco.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer