Grillad kyckling med sparrisomelett

1
1
Grillad kyckling med sparrisomelett

Sparrisomelett med grillad kyckling och sköna grönsaker. Spännande omelett med zucchini, lök och paprika skuren i skivor blandas ner i äggsmeten och gräddas i ugnen. Kycklingfiléer grillade på spett kompletterar fint den smarriga måltiden.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2001

Grillad kyckling med sparrisomelett

Ingredienser

4 portioner
500 g kycklingfilé
salt och peppar
1 msk olivolja

Sparrisomelett

500 g färsk grön sparris eller fryst sparris (500 g färsk motsvarar 2 paket à 200 g fryst)
1 stor gul paprika
1 liten gul lök
1 liten grön zucchini (eller gul)
smör till stekning
6 ägg
2 dl mellangrädde (27%)
1 dl grovhackad bladpersilja
1 tsk salt
1 krm peppar

Till servering

spröd sallad
färdigköpt dressing

För alla

Fri från gluten men innehåller mjölk och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentar

Jessica

2005-04-19

Står inte hur mycket sparris det ska vara