Grillad kyckling med sparrisomelett
Sparrisomelett med grillad kyckling och sköna grönsaker. Spännande omelett med zucchini, lök och paprika skuren i skivor blandas ner i äggsmeten och gräddas i ugnen. Kycklingfiléer grillade på spett kompletterar fint den smarriga måltiden.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2001
Ingredienser
4 portioner
500 g kycklingfilé
salt
peppar
1 msk olivolja
Sparrisomelett
500 g färsk grön sparris eller fryst sparris (500 g färsk motsvarar 2 paket à 200 g fryst)
1 stor gul paprika
1 liten gul lök
1 liten grön zucchini (eller gul)
smör till stekning
6 ägg
2 dl mellangrädde (27%)
1 dl grovhackad bladpersilja
1 tsk salt
1 krm peppar
Till servering
spröd sallad
färdigköpt dressing
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Står inte hur mycket sparris det ska vara
Jessica
2005-04-19