Grillad kyckling med sparrisomelett

Sparrisomelett med grillad kyckling och sköna grönsaker. Spännande omelett med zucchini, lök och paprika skuren i skivor blandas ner i äggsmeten och gräddas i ugnen. Kycklingfiléer grillade på spett kompletterar fint den smarriga måltiden.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2001

Ingredienser
4 portioner
500 g kycklingfilé
salt och peppar
1 msk olivolja
Sparrisomelett
500 g färsk grön sparris eller fryst sparris (500 g färsk motsvarar 2 paket à 200 g fryst)
1 stor gul paprika
1 liten gul lök
1 liten grön zucchini (eller gul)
smör till stekning
6 ägg
2 dl mellangrädde (27%)
1 dl grovhackad bladpersilja
1 tsk salt
1 krm peppar
Till servering
spröd sallad
färdigköpt dressing
För alla
Fri från gluten men innehåller mjölk och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Står inte hur mycket sparris det ska vara
Jessica
2005-04-19