Grillad kyckling med nektarin och myntasås
Denna saftiga kycklingrätt består av en härlig kombination av smaker och du tillagar den på under en halvtimme. De grillade nektarinerna och den fräscha myntasåsen gör rätten oemotståndlig! Servera gärna med en enkel sallad och kokt färskpotatis.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2006
Ingredienser
4 portioner
Kyckling och nektarin
4 kycklingfiléer (à ca 150 g)
4 nektariner
1 msk rapsolja
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
Myntasås
2 dl yoghurt (medehavs-)
2 msk färsk hackad mynta
rivet skal och pressad juice av 1/2 citron
1 msk honung
1/2 tsk salt
1 krm peppar
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör mjölkfri: använd mjölkfritt yoghurtalternativ.
Gör så här
Tips
Prova även att servera med ananas eller äpple.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1430 KJ / 340 kCal
Fett11 g
Kommentarer