Bjud dina gäster på en festlig och bedårande rätt med många fina ingredienser. Kalkonschnitzeln marineras i olja med nejlikor och apelsinskal och ackompanjeras av rostade äpplen och nötter och mumsigt ingefärssmör. Förstklassigt och underbart gott.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: Använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: Använd mjölkproteinfritt matfett.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Alexandra
2008-03-16Riktigt gott. Det blir faktiskt lika bra med kycklingbröst, om man inte får tag i kalkon. Äpplena är så goda att man kunde äta dem som dessert. Om man gillar stark mat kan man med fördel ta mer chili och ingefära i kryddsmöret än vad som står i receptet.
Elisabeth
2007-12-20Varför står det kycklingbröst i receptet på ingredienserna när det ska vara kalkon bröst i tillagningen? Läser i inte igenom era recept ordentligt innan ni publicerar dom?
Elisabeth
2007-12-20Varför står det kycklingbröst i receptet på ingredienserna när det ska vara kalkon bröst i tillagningen? Läser i inte igenom era recept ordentligt innan ni publicerar dom?