Gremoulatatorsk

10
0
Gremoulatatorsk

Gremolatatorsk är en ovanligt fräsch fiskrätt med torskfilé och gremolata, som serveras tillsammans med sötsyrlig tomatsallad och nykokt potatis. Ett underbart middagsrecept fyllt av både smak och färg!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 21 2014

Gremoulatatorsk

Ingredienser

4 portioner
600 g torskfilé
900 g potatis

Gremoulata

2 vitlöksklyftor
1 ask persilja (à 20 g)
1/2 citron
3 msk olivolja
2 krm salt
1 krm svartpeppar

Tomatsallad

5 tomater
1/2 tsk strösocker
salt och peppar
1 rödlök
2 msk olivolja
1 msk vitvinsvinäger

För alla

Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

10

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2038 KJ / 486 kCal
Fett 17.7 g
Kolhydrater 47 g
Protein 31.1 g
Läs mer om näringsvärden