Gremoulatatorsk

Betyg 2.6 av 5.
11 personer har röstat
0
Gremoulatatorsk

Gremolatatorsk är en ovanligt fräsch fiskrätt med torskfilé och gremolata, som serveras tillsammans med sötsyrlig tomatsallad och nykokt potatis. Ett underbart middagsrecept fyllt av både smak och färg!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 21 2014

Gremoulatatorsk

Ingredienser

4 portioner
600 g  torskfilé
900 g  potatis

Gremoulata

2   vitlöksklyftor
1   ask persilja (à 20 g)
1/2   citron
3 msk  olivolja
2 krm  salt
1 krm  svartpeppar

Tomatsallad

5   tomater
1/2 tsk  strösocker
salt och peppar
1   rödlök
2 msk  olivolja
1 msk  vitvinsvinäger

För alla

Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.6 av 5.
11 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2038 KJ / 486 kCal
Fett17.7 g
Kolhydrater47 g
Protein31.1 g

Testa liknande recept

Ugnsbakad torsk med örtdressing
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torsk med squash och tomater
Betyg 2.4 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ångad torsk
Betyg 3.1 av 5.
25 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Torsk med tomat och krassedipp
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sprödbakad torsk med skagenröra
Betyg 3.7 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fisk med broccoli och remoulad
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga