Gremoulatatorsk

Betyg 2.6 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Gremoulatatorsk

Gremolatatorsk är en ovanligt fräsch fiskrätt med torskfilé och gremolata, som serveras tillsammans med sötsyrlig tomatsallad och nykokt potatis. Ett underbart middagsrecept fyllt av både smak och färg!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 21 2014

Gremoulatatorsk

Ingredienser

4 portioner
600 g torskfilé
900 g potatis

Gremoulata

2 vitlöksklyftor
1 ask persilja (à 20 g)
1/2 citron
3 msk olivolja
2 krm salt
1 krm svartpeppar

Tomatsallad

5 tomater
1/2 tsk strösocker
salt
peppar
1 rödlök
2 msk olivolja
1 msk vitvinsvinäger

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2038 KJ / 486 kCal
Fett17.7 g
Kolhydrater47 g
Protein31.1 g

Testa liknande recept

  • Ugnsbakad torsk med örtdressing
    Betyg 4.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Sprödbakad torsk med skagenröra
    Betyg 3.7 av 5.15 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Torsk med tomat och krassedipp
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Torsk med marinerad spetskål och rädisa
    Betyg 4.2 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Stekt torsk med citronstekta rödbetor
    Betyg 4.4 av 5.20 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Smörstekt torsk
    Betyg 4.2 av 5.25 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad