Grekisk biffgryta

En gryta med biff, rödlök, tomater och gurka som får smaker av oliver och fetaost serverar du här med färsk timjan och vitlöksbröd. Denna gryträtt med grekiska smaker är otroligt god och kommer uppskattas av dina gäster.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2004

Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
7 stJättegoda smaker. Köttet kunde man ju kokat nån halvtimma, var lite " träigt". För att få lite mer sås, hällde jag i kalvfond och 0,5 dl vatten. Blev väldigt bra
Ann-charlotte
Har varit en favorit hemma i många år nu. Vi äter den som den är utan tillbehör. Bra lchf. Enkelt och gott!
Minna
Har blivit en stor favorit hemma. Brukar servera detta tillsammans med ris och så gör jag en sås genom en redning och häller i grytan så blir det inte så torrt till riset. Plus jag lägger gärna i mer fetaost.
Emely
Himelskt gott! Har gjort detta massor med gånger. Istället för vitlöksbröd så har vi haft tzatziki och klyftpotatis (med timjan) till, mums!
Marianne
Vi åt färsk pasta till. Gott!
Annette
Har inte lagat rätten,men med tanke på de ingredienser som ingår kommaer jag att laga denna rätt.Tänker byta svarta oliver mot gröna.
Åke
Väldigt gott och fräscht tyckte både jag och mina gäster! Dessutom ganska enkelt att laga till!
Ewa