Gravad laxrulle fylld med senapssmakande potatissallad

Ultimat tilltugg! Frisk gravad lax fylls med en senapssmakande potatissallad gjord på bland annat potatis, crème fraiche, fransk senap och dill. Laxrullarna smälter i munnen och går enkelt och snabbt att förbereda.

Ingredienser
4 portioner
4 kokta, kalla potatisar
ca 10 cm purjolök
1/2 dl lätt crème fraiche
1/2 msk fransk senap
1/2 msk senap
1 tsk socker
1/2 tsk salt
1 krm vitpeppar
2 msk finklippt dill
4 stora skivor gravad lax
Till servering
citronklyftor
salladsblad
bröd
För alla
Fri från ägg och gluten, förutsatt att passande bröd används.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller sour supreme (innehåller soja).
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller sour supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer