Gravad lax med sojabönor, ägg och pepparrot

Betyg 3.6 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Gravad lax med sojabönor, ägg och pepparrot

Gravad lax serverad med smetanakräm på hjärtsalladsblad är perfekt som aptitretare på buffébordet, eller som tilltugg på cocktailpartyt. Pepparroten och dijonsenapen ger ett fint sting som balanseras med smetanans mjuka krämighet och grönsakernas krispighet. Dekorera med krasse för härlig grön touch.

Gravad lax med sojabönor, ägg och pepparrot

Ingredienser

8 portioner
2 dl frysta sojabönor
2 ägg
2 msk riven färsk pepparrot
1/2 dl smetana
1 tsk dijonsenap
salt
svartpeppar
2 hjärtsallad (2 hjärtsallad motsvarar 16 blad)
ca 100 g gravlaxskivor
1 ask krasse

Gör så här

00:07:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi652 KJ / 156 kCal
Fett9 g
Salt0.7 g
Kolhydrater6 g
Protein12 g

Testa liknande recept

  • Tortellini ´n cheese
    Betyg 3.7 av 5.27 personer har röstat
    Receptet har 8 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rostade bönor
    Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Green goddess-röra
    Betyg 4.8 av 5.34 personer har röstat
    Receptet har 9 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Halloumigryta satay
    Betyg 3.3 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Rostade sojabönor
    Betyg 4.2 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad