Gratinerad långfranska med skinka och ägg

Betyg 4.9 av 5.
10 personer har röstat
1
Gratinerad långfranska med skinka och ägg

Varma mackor är klockrent när tiden är knapp. Varför inte passa på att fylla en hel »barkis« med krämig skink- och äggröra när du ändå är i farten – äkta mysmat!

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2012

Gratinerad långfranska med skinka och ägg

Ingredienser

6 portioner
3 hårdkokta ägg
1 strimlad purjolök
200 g rökt, tärnad skinka
2 dl majonnäs
salt
peppar
1 långfranska
2 dl riven ost

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.9 av 5.
10 personer har röstat

Kommentar

Jättepoppis barn och barnbarn

Lennart

2023-09-09

Testa liknande recept

Purjolökslåda med rökt skinka
Betyg 4.1 av 5.
20 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pastagratäng med skinka
Betyg 3.3 av 5.
58 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Halvbaguette med coleslaw och skinka
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Dubbelmacka med skinka och ananas
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Crêpes med skinkfyllning
Betyg 3.1 av 5.
28 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillad croissant med prosciutto, cheddar och fikon
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga