Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Gräslöksfyllda skinkbörsar

Gräslöksfyllda skinkbörsar är tunna skivor av färsk skinka som vikts dubbelt. Inuti finner man en läcker fyllning av kvarg, färskost och gräslök. Servera köttet tillsammans med kokt potatis.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Lägg skinkskivorna på en skärbräda e dyl. Krydda med salt och peppar.
  2. Blanda ihop kvargn med färskost och gräslök.
  3. Fördela röran på ena halvan av köttskivorna. Vik den andra halvan över och fäst ihop med trästickor.
  4. Hetta upp matfettet i en stekpanna. När det är ljusgult och slutat skumma läggs köttet i och får steka på medelstark värme ca 3 min per sida.
  5. Servera det nystekta köttet med kokt potatis och sockerärter.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 500 g färsk skinka i tunna skivor
  • 1 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 1 dl kvarg
  • 1 dl färskost
  • 1 dl hackad gräslök
  • 2 msk smör eller margarin till stekning
Lägg till i inköpslistan