Gnocchi- och räkpanna

Betyg 3.4 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Gnocchi- och räkpanna

Denna gnocchi- och räkpanna är väldigt snabblagad och perfekt till lunch. Blanda din kokta, snabbstekta gnocchi med smarrig fräst broccoli, söta tomater, purjolök, vitlök och het chili före du lägger till salta räkor och örter. Hugg in och njut!

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2009

Gnocchi- och räkpanna

Ingredienser

4 portioner
400 - 450 g färsk gnocchi
250 g färsk broccoli
250 g körsbärstomater
1/2 purjolök
2 vitlöksklyftor
1 röd chilifrukt (t ex spansk peppar)
2 margarin eller olja att steka i
1/2 tsk salt
400 g skalade räkor (400 g skalade motsvarar 1 kg oskalade)
1/2 dl finhackad dill
1/2 dl finhackad persilja
ev riven parmesan till servering

Gör så här

00:01:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Kanongott och snabbt fixat. Kör gärna i citronzest (från en halv citron) mot slutet, och som tidigare sagts - glöm inte parmesanen!

    Helena

  • Lätt- och snabblagat, och framför allt toppengott! Jag tog en hel påse gnocchi (500g) och bara 500 g räkor (oskalade), jättebra till 4 portioner. Och missa inte parmesanen, den är pricken över i:et!

    Anna

Testa liknande recept

  • Gnocchi med brynt kaprissmör
    Betyg 4.7 av 5.57 personer har röstat
    Receptet har 12 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pastagnocchi med bacon och salvia
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Broccoli på Fernandos vis
    Betyg 4.1 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Broccoli med hett salladsfräs
    0 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad