Glutenfri sockerkaka

Ett gott recept på fluffig, glutenfri sockerkaka. Du gör kakan av bland annat ägg, socker, glutenfritt mjöl och potatismjöl. Sockerkakan är härlig till fikat eller som efterrätt.

Gör så här
00:40:00
Har du lagat receptet?

Ett gott recept på fluffig, glutenfri sockerkaka. Du gör kakan av bland annat ägg, socker, glutenfritt mjöl och potatismjöl. Sockerkakan är härlig till fikat eller som efterrätt.

Har du lagat receptet?
Kommentarer
24 stJag la till softbake då blir den inte så tor som de brukar bli.
Linda
Funkade inte alls. Kommer inte att använda detta recept igen
Susanne
Bakar mycket utan gluten. Jag bytte ut potatismjölet mot mandelmjöl. Skickade även i 1,5 mosade bananer. Blev kanon. Men hade även funkat utan banan.
Gabriel
Blev god, men alldeles för torr. Ska det verkligen inte vara fett i smeten?
Susann eva
Väldigt likt mitt recept som jag har haft sedan 1968/69.
Laila
Jag har nu lyckas 3 ggr med denna kaka. De som fått den döbakt kanske tar ut den för tidigt? 175 grader varmluft kör jag. Idag bytte jag ut halva mängden glutenfritt mjöl till havremjöl och 4 tsk kakao. Blev jättegod och lite bättre konsistens.
Marie
Denna är bakad vid tre olika tillfällen och var gång är den döbakad. Jag tycker detta receptet är skit och förstår inte vad som blir fel när vissa recensioner är så positiva till den. Nä, blir att leta andra recept
Jenny
Väldigt fluffig och lätt konsistens hög och fin. Bakar fler av detta recept.
Carina
Hittills det bästa glutenfria receptet på sockerkaka. Fluffig och lätt.
Matilda
Instämmer med nedan, gummig i konsistensen och trots bakpulver sjönk kakan ihop (till hälften så hög) efter 2 min efter att jag tagit ut den från ugnen. Ska kolla in andra glutenfria recept på sockerkaka
Malin