Sugen på ett nyttigare bananbröd till fikat? Gör en saftig, glutenfri banankaka med choklad och bananer som enda sötning. Perfekt när du har mogna bananer över!
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2021
Fri från gluten. Innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri choklad.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri choklad.
Kommentarer
Annika
2/26/2021Väldigt god! Ett tips kan vara att varva in halverade mogna bananer i mitten av kakan om man vill ha mer sötma!
Lena
2/20/2021Trevligt glutenfritt utan att ha i massa socker
Linda
2/13/2021Ett uppskattat recept för mig som vill baka glutenfritt och med mindre socker! Jag blandade ner all smält choklad i smeten och gjorde muffins istället för kaka. Jag gräddade dem i 20 min och de blev väldigt saftiga och goda! Jag tyckte att det var en bra balans mellan banan, choklad och havresmak.