Glöggpäron

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Glöggpäron

I det här läckra receptet på glöggpäron kokar du färska päron i glögg och citron. Päronen får en oväntad och alldeles underbar smak som passar perfekt till vispad grädde. En bedårande och mycket uppskattad efterrätt!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2001

Glöggpäron

Ingredienser

4 portioner
4 päron
skal och saft av 1 citron
ca 2 dl glögg
lättvispad grädde till servering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Glöggpäron med saffransfluff och mandelkrisp
Betyg 3.9 av 5.20 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Glöggkokta päron med cheddar
Betyg 4.7 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Inkokta päron med citrongräs
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Inlagda saffranspäron med vanilj
Betyg 4.3 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Saffranskokta päron
Betyg 3.8 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Inkokta päron med stjärnanis
Betyg 4.7 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad