Glöggmarinerade vingar

Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
0
Glöggmarinerade vingar

Kladdiga och aromatiska kycklingvingar med smak av julen, lika spännande som det låter! Marinera vingara i minst fyra timmar och stek sedan i ugnen tills de blir möra. Servera med en fräsch dressing och var beredd med servetter!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 1999

Glöggmarinerade vingar

Ingredienser

6 portioner
1 kg  kycklingvingar

Marinad

2 dl  glögg
1 msk  riven färsk ingefära eller mald (1 msk riven färsk motsvarar 2 msk mald)
1   pressad vitlöksklyfta
2 tsk  salt
2 krm  vitpeppar
1 msk  brun farin
2 msk  soja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Marinerade räkor
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chili- och limemarinerad stekt lax med yoghurtsås
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Glöggmarinerade revbensspjäll med rotfrukter
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga
Barbecue på lamm och fågel
Betyg 3 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Colamarinerade chicken wings
Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pepparkakor
Betyg 4.1 av 5.
489 personer har röstat
Över 60 min att tillaga