Glöggmarinerade vingar

Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Glöggmarinerade vingar

Kladdiga och aromatiska kycklingvingar med smak av julen, lika spännande som det låter! Marinera vingara i minst fyra timmar och stek sedan i ugnen tills de blir möra. Servera med en fräsch dressing och var beredd med servetter!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 1999

Glöggmarinerade vingar

Ingredienser

6 portioner
1 kg kycklingvingar

Marinad

2 dl glögg
1 msk riven färsk ingefära eller mald (1 msk riven färsk motsvarar 2 msk mald)
1 pressad vitlöksklyfta
2 tsk salt
2 krm vitpeppar
1 msk brun farin
2 msk soja

Gör så här

04:00:00
00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Glöggmarinerade revbensspjäll med rotfrukter
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 12 timmar att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fladdermusvingar
Betyg 2.7 av 5.38 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Glöggkokta päron med cheddar
Betyg 4.7 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Kycklingvingar med saffran och chili
Betyg 2.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Bakad brie med glöggrussin
Betyg 2.9 av 5.54 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillade kycklingspett (Kai Yang)
Betyg 4.4 av 5.33 personer har röstat
Receptet har 13 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad