Glasscoupe med chokladsås, apelsin och basilika

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Glasscoupe med chokladsås, apelsin och basilika

En glassdessert där vaniljglassen lyfter till smakhimlen med en ljuv chokladsås, frisk apelsin och kryddig basilika. Smakkompisarna apelsin och mörk choklad trivs fint ihop med basilikan i den här efterrätten som dessutom är snabb. Se bara till att ha en riktigt vass kniv för att skära ut apelsinklyftorna.

Glasscoupe med chokladsås, apelsin och basilika

Ingredienser

4 portioner
100 g mörk choklad
2 dl vispgrädde (36%)
2 apelsiner
1/2 kruka basilika
1/2 l vaniljglass
4 digestivekex

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2908 KJ / 696 kCal
Fett46.1 g
Kolhydrater60.4 g
Protein9.5 g

Testa liknande recept

Glassbomb med krossad choklad och cookies
Betyg 4.4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Marängsviss med clementiner
Betyg 2.6 av 5.85 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Glace au four med mascarponeglass, apelsin och hallon
Betyg 4.5 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Yoghurtsemifreddo med citrussallad
Betyg 3 av 5.75 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Apelsin- och basilikasockrade jordgubbar med färskostglass
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Vanilla icecoffee
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad