Apelsin- och basilikasockrade jordgubbar med färskostglass

Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Apelsin- och basilikasockrade jordgubbar med färskostglass

Apelsin- och basilikasockrade jordgubbar med färskostglass är en lätt och fräsch efterrätt som även passar till sommarfikat. Servera glassen när den är nygjord tillsammans med jordgubbar på vackra fat.

Apelsin- och basilikasockrade jordgubbar med färskostglass

Ingredienser

4 portioner
1/2 l vaniljglass
1 l jordgubbar
1 apelsin
1/2 kruka basilika
2 msk strösocker
1 vaniljstång
1 dl cream cheese naturell

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Grillad ananas med kokoshonung
Betyg 3.9 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Päron på grillen med mandel och aprikosmarmelad
Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Färskostglass med vaniljsmak
Betyg 2.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Jordgubbar, kaksmulor och vit choklad i foliepaket
Betyg 3.5 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Bärcobbler - bärkaka
Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Midvintertårta
Betyg 2.5 av 5.80 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad