Kapten Blods ögon i blodsås till Halloween
![Kapten Blods ögon i blodsås till Halloween](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13623/cf_259/kapten_blods_ogon_i_blodsas_till_halloween.jpg)
Kapten Blods ögon i blodsås, kan det bli läskigare än så? Med litchie, grapefrukt och hallonkräm skapar du denna efterrätt ganska enkelt. Lite smält choklad avslutar det hela. Efterrätten är härligt söt av hallonen och får god syra av grapefrukten.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2002
![Kapten Blods ögon i blodsås till Halloween](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13623/cf_259/kapten_blods_ogon_i_blodsas_till_halloween.jpg)
Ingredienser
8 portioner
6 grapefrukter
1 l hallonkräm
1 - 1 1/2 burkar litchie (skal- och kärnfria stenfrukter)
ca 100 g blockchoklad
För alla
Innehåller inte gluten eller ägg.
Mjölk ingår i blockchokladen, så använd i stället ren mörk choklad eller byt chokladen mot russin.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer