En hemgjord glassandwich är perfekt att ha på fikalut i frysen! Ta genvägen via färdig vaniljglass som du smaksätter med jordnötssmör och kanderade jordnötter. Lägg mellan två lager tunn chokladkaka, frys och skär i bitar. Det kan vara det godaste du har ätit.
Ett recept från:
Buffé
nr 10,
2014
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Ulrika
2020-06-15Tryckfelsnisse har varit framme i tidningen, där saknas sockrets kakan. Den blev en mindre god :(
Redaktionen ICAse
2020-06-16Å nej, vi ber verkligen om ursäkt. Hälsningar Ulrika
Linnéa
2020-04-23Bör man använda sockrat eller osockrat jordnötssmör i detta recept?
Redaktionen ICAse
2020-04-23Hej Linnéa! Vi har använt "vanligt" jordnötssmör (med socker), men det går självklart lika bra att använda osötat jordnötssmör. Då blir de bara lite mindre söta så klart men fortfarande väldigt goda! Hälsningar Elina