Getostsås

Betyg 3.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Getostsås

Denna utomordentligt läckra getostsås är extra god till lamm men passar till allt grillat eller varför inte som en smarrig grönsaksdipp? Sväng snabbt ihop dina ingredienser till en len, krämig sås och servera.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2002

Getostsås

Ingredienser

4 portioner
aluminiumfolie
200 g getost
2 vitlöksklyftor
1/2 msk flytande honung
1 dl naturell yoghurt
ca 1/2 dl olivolja
lite rosmarin

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Jätte god sås, men nästa gång anväder jag mindre vitlök.

    Malin

  • Denna kräm var vansinnigt god, både till rödbetor och grillad paprika samt grillat kött!!

    Kristoffer

Testa liknande recept

  • Chèvrekräm
    Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Grillade nektariner och persikor
    Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Getostgrillad paprika
    Betyg 3.4 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Focaccia med getost och rosmarin
    Betyg 3.1 av 5.150 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grillade snittar med vit getost
    Betyg 2.3 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad