Fyllda frukostkorvar med bönsallad
![Fyllda frukostkorvar med bönsallad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ett matigt och gott recept på fylld frukostkorv i ugn med bönsallad. Du smaksätter korv med senap, pepparrot och kapris. Gör en nyttig bönsallad med vita eller röda bönor, rödlök, isbergssallad och paprika som du serverar med en smakrik dressing.
![Fyllda frukostkorvar med bönsallad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 msk senap
1 msk riven pepparrot
1 msk kapris
4 frukostkorvar
2 dl riven ost
1 burk vita bönor eller röda (à 400 g) eller motsvarande mängd hemkokta
1 liten rödlök
1/2 isbergssalladshuvud
1 grön paprika
1 msk citron
2 msk olja
2 msk vatten
1 tsk italiensk salladskrydda
Gör så här
Tips
Koka torkade blötlagda bönor själv och använd till bönsalladen. Kokta bönor som blir över går bra att frysa.
Har du lagat receptet?
Kommentarer