Fyllda fikon
![Fyllda fikon](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_32318/cf_259/fyllda_fikon.jpg)
Varför inte servera fyllda fikon som tilltugg eller aptitretare på nästa bjudning? Du fyller fikonen med fetaost och droppar sedan på lite honung blandat med vinäger. Kalasgott!
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2004
![Fyllda fikon](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_32318/cf_259/fyllda_fikon.jpg)
Ingredienser
6 portioner
6 väl mogna, färska fikon
2 tsk rödvinsvinäger
2 tsk flytande honung
75 - 100 g fetaost (hel bit)
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör mjölkfri: använd tofu i stället för fetaost.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer