Fyllda fikon

Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Fyllda fikon

Varför inte servera fyllda fikon som tilltugg eller aptitretare på nästa bjudning? Du fyller fikonen med fetaost och droppar sedan på lite honung blandat med vinäger. Kalasgott!

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2004

Fyllda fikon

Ingredienser

6 portioner
6   väl mogna, färska fikon
2 tsk  rödvinsvinäger
2 tsk  flytande honung
75 - 100 g  fetaost (hel bit)

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör mjölkfri: använd tofu i stället för fetaost.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Fikonsnurror
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pepparkaksbakelse med ädelost och fikon
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Konjaksrullar med fikon
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fikon med karamelliserat fläsk
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Smördegspizza med chèvre och färska fikon
Betyg 3.7 av 5.
77 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grönkålssallad med fikon
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga