Fyllda ägg

Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
3
Fyllda ägg

Fyllda ägg är en självklarhet på buffén till både påsk och jul. Fyll de kokta ägghalvorna med en läcker röra på löjrom eller stenbitsrom, äggula, hackad rödlök och crème fraiche och toppa med lite extra rom. Klart!

Ett recept från:
Buffé nr 3, 1996

Fyllda ägg

Ingredienser

4 portioner
5   ägg
1/2   rödlök
100 g  löjrom eller röd stenbitsrom
1/2 dl  lätt crème fraiche
salt

För alla

Innehåller ägg, fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Löjrom så klart 👍

Tiina

2020-12-24

Kanongott, använde löjrom! Mums

Britt-inger

2012-07-10

Liten dillkvist på toppen är inte helt fel.

Stig

2008-11-22

Testa liknande recept

Löjromssill med vörtsmulor
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rom- och gräslöksdipp med hårt bröd
Betyg 3 av 5.
12 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rompotatis
Betyg 2.3 av 5.
29 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Löjrom på knäcke
Betyg 2.4 av 5.
11 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Citron- och pepparsill
Betyg 2.8 av 5.
41 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chips med citruscrème och löjrom
Betyg 4.4 av 5.
30 personer har röstat
Under 30 min att tillaga