Fylld filé

Här är ett läckert och festligt recept på fylld filé. Du fyller fläskfilé med salami, soltorkad tomat och rosmarin och bakar i ugn tillsammans med paprika och ruccola. Servera med klyftpotatis och du har en utsökt och luxuös rätt som alla älskar!
Ett recept från:
Buffé nr 3, 1999

Ingredienser
4 portioner
1 fläskfilé (à 500-600 g)
olivolja
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
75 g salami (i tunna skivor av valfri sort)
50 g marinerade soltorkade tomater
några kvistar färsk rosmarin (eller torkad)
Grönsaker
4 paprikor
2 vitlöksklyftor
salt
peppar
1 bunt rucolasallad (à ca 50 g)
Till servering
kokt pasta eller klyftpotatis
Gör så här
00:10:00
00:15:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Supergott! Vi serverade det hela med ungsstekt klyftpotatis och en kall sås på gräddfil, örtblandning provencale och lite chilisås *mums*
Erika
2011-02-21gör fläskfilen som det står sen gör Ni en hemmalagad tomatsås och gratinerad fläskfilen i ugnen med såsen runt i ett ugnsäkert fat. blir riktigt gott och klyftpotatis till med grönsaker blir fina fisken
Jannike
2007-01-04Jätte enkelt och jätte gott. Lätt att göra när man har många gäster. Vi serverade potatisgratäng till och det var perfekt!
Anette
2006-11-25