Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Enkel

Fullkornsvåfflor med hallonkvarg

Fullkornsvåfflor med hallonkvarg är det perfekta mellanmålet eller att tillaga till söndagsbrunchen. Hallonkvarg gör du enkelt genom att bara blanda kvarg med hallonsylt. Snabblagat, lättlagat och fantastiskt gott!

Detta är ett recept från Buffé nr 1, 2006
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 10 våfflor portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Gör våffelsmeten enligt förpackningens anvisning.
  2. Blanda i linfröna. Grädda våfflorna i våffeljärn.
  3. Blanda kvargen med sylten och servera till fullkornsvåfflorna.

För alla

Fullkornsvåfflor: Innehåller gluten, mjölk och ägg.
Hallonkvarg: Gluten-och äggfri. Gör mjölkfri: använd tofu i stället för kvarg.

Ingredienser

Portioner: 10 våfflor
Fullkornsvåfflor
  • 1 paket fullkornsvåfflor mix (à 400 g)
  • 4 msk hela linfrön
Hallonkesella
  • 1 burk kvarg (à 250 g)
  • 1/2 dl hallonsylt
Lägg till i inköpslistan