Fullkornsbaguetter

Betyg 3.9 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Fullkornsbaguetter

Fullkorn är nyttigt och bra och passar därmed ypperligt att baka baguetter på! När du har bakat färdigt baguetterna så kan du fylla dem med massvis av goda röror och fyllningar och avnjuta som lunch eller som matsäck.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2003

Fullkornsbaguetter

Ingredienser

12 portioner
1 dl rågkross
5 dl vatten
50 g jäst
2 tsk salt
2 tsk sirap
10 dl specialvetemjöl

Till pensling

1 vispat ägg
2 msk vatten
3 msk rågkross

Gör så här

00:05:00
00:10:00
01:00:00
00:12:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Mycket goda baguetter. Små som frallor, vilket gör dem perfekta att ha med sig till jobbet/skolan. Jättegott med rågkross till, härligt luftiga samtidigt som de är lite tunga. Jättegoda tycker jag. Min sambo tvingar mig att göra dessa jätteofta!

    Sofia

Testa liknande recept

  • Grovt fruktbröd i form
    Betyg 3 av 5.41 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rågkakor
    Betyg 3.4 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Vridna baguetter
    Betyg 4 av 5.50 personer har röstat
    Receptet har 9 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Danskt rågbröd med öl
    Betyg 4.1 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Annerstaskolans yoghurtlimpa
    Betyg 3.4 av 5.44 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad