Fryst nougattårta på nötig browniebotten

Drömgod tårta med nougatchokladmousse på hasselnötsbotten som du bara måste prova. Servera den då gärna i portionsbitar med en halva passionsfrukt som ger en god syrlig konstrast. Det är också gott med en slät havtornssås.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2013

Gör så här
00:30:00
05:00:00
00:30:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
10 stDet räckte med 20 min i ugnen så man får hålla lite koll.
Susanne
Väldigt torr botten men besk smak av kakao
Marina
Väldigt torr botten, hade hoppats på något saftigare/segare.
Peter
Denna är så god , svårt att sluta äta . Haha
Linda
Hej Arnela! Tråkigt att det skär sig! Det kan vara att den smälta chokladen är för varm. Testa att låta den svalna innan du blandar ner äggulorna. Men inte så mycket att den stelnar. Lycka till! Hälsningar Michelle
Ica-köket
Jag försökte få till detta recept två gånger. Äggulan skär sig varje gång och när jag försöker släta till det med stavmixer och lägger till grädden så funkar inte det. Jag får en vattning smet. Trist.
Arnela
Himmelskt god, men äggen måste vara rumsvarm och sen så kan man mixa i lite av grädden i taget om den skär sig då går den ihop igen.
Jenny
Hej Jenny! Ja, det var tråkigt. Men om Skulle nougatchokladmoussen skulle skära sig när gulorna blandas ner kan man få den att gå ihop genom att mixa den slät med stavmixer. Så prova gärna det OM det skär sig igen.
Ica-köket
Nougatmoussen skar sig som på beställning, trist, det verkade ju "enkelt"...
Jenny
Så god tårta som passar till många tillfällen. Vill man ha lite mjukare botten så kan man nog ta ut den ur ugnen lite tidigare. Enkel att göra men tar lite tid.
Michelle