Fruktsallad med mynta och kardemumma-mascarpone

Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
0
Fruktsallad med mynta och kardemumma-mascarpone

Varför inte servera en god och färgglad fruktsallad till efterrätt? Den här fruktsalladen med mynta och kardemumma-mascarpone smälter i munnen och är dessutom lätt att laga till.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2004

Fruktsallad med mynta och kardemumma-mascarpone

Ingredienser

6 portioner
1   röd paprika
1 krm  strösocker (till paprikan)
2   apelsiner
2   mango
1   gul melon
2   nektariner
1 tsk  balsamvinäger (gärna lagrad)
några små myntakvistar
200 g  mascarpone (färskost)
2 tsk  strösocker (till fruksalladen)

Marinerad ananas

3 msk  muscovado råsocker
3   myntakvistar
1   ananas
1   lime

Kardemumma-mascarpone

200 g  mascarpone (färskost)
1 tsk  nymalen kardemumma
2 tsk  florsocker

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör mjölkfri: uteslut mascarpone och använd i stället naturell softspread från Beneviva.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Fruktsallad med kanelcottage cheese
Betyg 3.9 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Fruktsallad med apelsinläsk
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Prosciutto e melone
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rommarinerad apelsinsallad med sorbet
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Under 15 min att tillaga
Glass med mintbiscotti och choklad
Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga