Fruktsallad med mynta och kardemumma-mascarpone
Varför inte servera en god och färgglad fruktsallad till efterrätt? Den här fruktsalladen med mynta och kardemumma-mascarpone smälter i munnen och är dessutom lätt att laga till.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2004
Ingredienser
6 portioner
1 röd paprika
1 krm strösocker (till paprikan)
2 apelsiner
2 mango
1 gul melon
2 nektariner
1 tsk balsamvinäger (gärna lagrad)
några små myntakvistar
200 g mascarpone (färskost)
2 tsk strösocker (till fruksalladen)
Marinerad ananas
3 msk muscovado råsocker
3 myntakvistar
1 ananas
1 lime
Kardemumma-mascarpone
200 g mascarpone (färskost)
1 tsk nymalen kardemumma
2 tsk florsocker
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör mjölkfri: uteslut mascarpone och använd i stället naturell softspread från Beneviva.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer