Dessa smakrika, friterade munsbitar, Bhajia, är vanligt som snacks i Indien. Mannagryn och potatis, tillsammans med vitkål och zucchini ger en härlig konsistens. Ingefära, koriander, gurkmeja och timjan ger munsbitarna sting. Smaskens!
Ett recept från:
Buffé
nr 9,
2012
Innehåller mjölkprotein. Fri från ägg.
Gör glutenfri: ersätt smeten av mannagryn och yoghurt med t ex glutenfri frityrmix från Santa Maria.
Gör laktosfri: använd laktosfri yoghurt.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Jessica
2022-11-24Kan man frysa in röran innan man friterar? Skulle vara praktiskt både för att allt blir nog inte uppätna på samma gång, värma upp friterat blir bara trist och tråkigt. Dessutom hur bra skulle det inte vara att ha röran i frysen som man kan ta upp och fritera 😁
Redaktionen ICAse
2022-11-25Hej Jessica! Tack för din fråga! Vi har inte provat att frysa in smeten men är lite tveksamma till att frysa in röran. Dock går det bra att halvera satsen. Hälsningar Elina