Fritattapasta med salami, oliver och paprika
En lättlagad men lyxig variant på fritatta är denna pastavariant. Tillsammans med salami, oliver och paprika är fritattapastan ett perfekt lunchalternativ till matlådan.
Ingredienser
4 portioner
4 port pasta (penne)
2 röda paprikor
1 gul lök
1 msk smör eller margarin
150 g skivad salami
1 dl riven ost
1 dl svarta urkärnade oliver
6 ägg
1/2 tsk salt
1/2 tsk svartpeppar
För alla
Kontrollera innehållet i salamin för samtliga allergener. Rätten innehåller ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett och uteslut osten.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2308 KJ / 551 kCal
Fett28.2 g
Kolhydrater47 g
Protein27.1 g
Kommentarer