Frisésallad med krutonger & pocherat ägg

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Frisésallad med krutonger & pocherat ägg

Frisésallad med krutonger och pocherat ägg är det perfekta receptet om du söker något tilltalande som är relativt lättlagat. Salladen får en äggbaserad dressing och på det hyvlas god parmesanost och brödkrutonger.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 1999

Frisésallad med krutonger & pocherat ägg

Ingredienser

4 portioner
1 huvud frisésallad
lite vitvinsvinäger (till äggvattnet)
4 ägg
1 schalottenlök (1 schalottenlök morsvarar ca 1/2 rödlök)
1 msk fransk senap
1/2 dl vitvinsvinäger
1 dl olivolja
salt
peppar
50 g parmesan
4 dl stekta brödtärningar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Baguette med brie
Betyg 2.6 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ört- och senapsvinägrett
Betyg 2.8 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Julskinka med griljering
Betyg 2.7 av 5.1783 personer har röstat
Receptet har 11 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Majonnäs
Betyg 3.9 av 5.107 personer har röstat
Receptet har 34 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Dillkryddad havskräftragu
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Mandelpotatis med balsamvinägerstekt fläsk
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad