Frisésallad med krutonger & pocherat ägg

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Frisésallad med krutonger & pocherat ägg

Frisésallad med krutonger och pocherat ägg är det perfekta receptet om du söker något tilltalande som är relativt lättlagat. Salladen får en äggbaserad dressing och på det hyvlas god parmesanost och brödkrutonger.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 1999

Frisésallad med krutonger & pocherat ägg

Ingredienser

4 portioner
1   huvud frisésallad
lite vitvinsvinäger (till äggvattnet)
4   ägg
1   schalottenlök (1 schalottenlök morsvarar ca 1/2 rödlök)
1 msk  fransk senap
1/2 dl  vitvinsvinäger
1 dl  olivolja
salt och peppar
50 g  parmesan
4 dl  stekta brödtärningar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ört- och senapsvinägrett
Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Majonnäs
Betyg 3.9 av 5.
102 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Dillkryddad havskräftragu
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Baguette med brie
Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Färskpotatissallad med ägg och bacon samt senap
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Gratinerade squashhalvor med tonfisk
Betyg 3.4 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga