Frisésallad med krutonger & pocherat ägg

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Frisésallad med krutonger & pocherat ägg

Frisésallad med krutonger och pocherat ägg är det perfekta receptet om du söker något tilltalande som är relativt lättlagat. Salladen får en äggbaserad dressing och på det hyvlas god parmesanost och brödkrutonger.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 1999

Frisésallad med krutonger & pocherat ägg

Ingredienser

4 portioner
1 huvud frisésallad
lite vitvinsvinäger (till äggvattnet)
4 ägg
1 schalottenlök (1 schalottenlök morsvarar ca 1/2 rödlök)
1 msk fransk senap
1/2 dl vitvinsvinäger
1 dl olivolja
salt
peppar
50 g parmesan
4 dl stekta brödtärningar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Ört- och senapsvinägrett
    Betyg 2.8 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Majonnäs
    Betyg 3.9 av 5.117 personer har röstat
    Receptet har 39 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sillsallad med stingig sås
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Dillkryddad havskräftragu
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Coleslaw
    Betyg 4.4 av 5.835 personer har röstat
    Receptet har 139 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad