Snabb och enkel att laga är denna rätt lätt krämiga rätt som görs med spetskål, lök och bacon. Den passar perfekt som ett tillbehör eller som en ensamrätt, kanske med kokt potatis.
Fri från gluten och ägg. Gör laktosfri: använd olja i stället för smör och använd laktosfri matgrädde. Gör mjölkproteinfri: använd olja i stället för smör. Byt ut grädden mot havre- eller sojabaserad ersättningsprodukt.
Gör så här
00:03:00
Har du lagat receptet?
Tillagat (0)
Vad tyckte du om receptet?
7 st
Kommentarer
Jättegott och enkelt
Anne-sophie
2024-10-02
Supergott och enkelt! Serverade den med råris.
Erika
2023-12-06
Tillsatte bitar av soltorkade tomater.
Jättegott!
/ G
Kommentarer
Jättegott och enkelt
Anne-sophie
2024-10-02Supergott och enkelt! Serverade den med råris.
Erika
2023-12-06Tillsatte bitar av soltorkade tomater. Jättegott! / G
Gunilla
2023-08-19