Frasiga glutenfria majsvåfflor gräddas i smort våffeljärn och glöm inte att vispa smeten mellan gräddningarna så våfflorna blir lätta och spröda. Toppa med bär och grädde.
Ett recept från:
Buffé
nr 3,
2011
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Kia
2021-12-30Smeten var tunn som soppa och rann ut ur våffeljärnet. Något stämmer inte med detta recept.
Miranda
2021-03-19Supergott recept! Jag har provat både med Lailas glutenfria blåa mjölmix och med havremjöl. Använde även Vegan bredbart. Valde havremjöl för att få lite mer näring än de glutenfria mixarna. Blev supergott, men lite mer matiga våfflor. Man får grädda dem lite längre och inte riktigt så fluffiga som icke glutenfria våfflor, men mig gör det inget då jag älskar havre!! Lät också smeten vila ett tag i kylen innan, kanske 30-60 minuter.
Jenni
2020-03-01Gott! Men tunn och svårjobbad smet